joi, 19 ianuarie 2012

SOUL - Cel mai puternic antioxidant din natura

Produsul SOUL reprezinta un supliment alimentar foarte puternic, eficient pentru imbunatatirea longevitatea si sanatatea organismului dumneavoastra. Un pliculet de SOUL are in compozitie: •Seminte de mure negre
•Seminte de struguri
•Seminte de chimen negru
•D-riboz


Soul este un produs marca RAIN NUTRITION, bogat in antioxidanti si acizi grasi nesaturati esentiali, combate radicalii liberi, fiind un supliment alimentar extraordinar. Este un amestec format din zmeura, chimion negru, struguri Chardonnay, si D-riboza. Eficient pentru a reincarca celulele cu energie. Soul este formula unica de antioxidanti, eficient pentru a sustine un organism si un sistem imunitar sanatos. Are in compozitie antioxidanti din gama powerhouse precum si resveratrol, care provin din strugurii Chardonnay. Intensifica functiile inimii, a muschilor, a creierului, a rinichilor si sanatatea organismului in sine. SOUL este considerat ca fiind unul dintre cele mai necesare suplimente alimentare anti-imbatranire descoperite in ultimul timp.
Soul are in compozitie acizi grasi nesaturati: Omega 3, Omega 6 si Omega 9. Pretul unui pliculet de 60ml de Soul este de 15 lei, iar un pachet de 28 de plicuri costa 420 de lei si reprezinta doza pentru 28 de zile.

Vanzarea de Soul se face prin intermediul echipei Ekilibrium.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu