joi, 19 ianuarie 2012

Detergent la plic BORAX -Dr. Hulda Clark

Detergentul la plic Borax are in compozitie boratul de sodium si acid boric. Este sub forma de pudra alba cristalina. Se administreaza atat in uz casnic cat si in industrii. Borax nu agraveaza alergiile asa cum fac alti  detergentii.

Boraxul este administrat cu succes in industria sticlariei deoarece ajuta la transparenta si rezistenta sticlei la caldura. Acidul boric reprezinta un ingredient de baza pentru conservarea lemnului si a materialelor de plastic. Este utilizat cu succes in fabricarea smaltului, selacului si a ingrasamintelor.

Borax este un balsam de apa care este eficient pentru controlul mirosurilor si eliminarea petelor grele de pe rufe sau de pe materialele delicate. Este un amplificator de spalare, impreuna cu detergentul utilizat in mod normal. Scutecele din panza se inmoaie in apa clocotita amestecata cu o 1 / 2 de ceasca de borax. Este cel mai eficient detergent pentru tratarea rufelor cat mai rapid posibil dupa ce au fost murdarite.

Boraxul este eficient pentru indepartarea petelor de pe covoare, datorita proprietatii de deodorizare. Este administrat la fel ca orice odorizant de covor prin stropirea pe covor, apoi asteptati cateva minute inainte de aspirare.

Boraxul elimina cu succes scurgerile si petele produse de mancare, bauturi sau urina de animalele de pe covor sau tesatura. Eficienta produsului se poate verifica pe o bucatica mica din covor, se remarca daca au aparut diverse modificari de culoare inainte de a trata o zona mai mare. Saltele pot fi curatate cu borax uscat, frecand locul umezit, apoi cu apa calda si aspirat, dupa ce se usuca.

Borax reprezinta cel mai eficient dezinfectant din casa. Vesela curatata intr-o solutie din borax si apa calda va iesi stralucitoare. Este bun si pentru indepartarea petelor de pe blaturi, frigidere sau sobe. Acesta poate fi administrat uscat ca un detergent pudra pentru chiuvet sau cazi, fara a fi insa prea abrazive. Aceasta deodorizeaza WC, mai ales atunci cand este lasat in toaleta peste noapte. Este administrat cu succes pentru a combate insectele si larvele  din rufe sau din jurul casei.

Borax are proprietati antiseptice si de emulsie. Este administrat in produsele pentru ingrijire personala, cum ar fi apa de gura, sampoane si creme de infrumusetare.

Avertismente
!! Borax este toxic in caz de inghitire, in doze mari, si necesita ingrijire medicala imediata in cazul in care se intampla acest lucru. Nu se dizolva la fel de bine in apa rece asa cum o face in apa calda !! 
Borax  este pus spre vanzare de echipa Ekilibrium

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu