vineri, 20 ianuarie 2012

Pau D`arco

Efecte Pau D'arco

  Pau d'Arco reprezinta o planta naturista extrasa din interiorul scoartei copacului taheebo. Mai poarta denumirea si de Tabebuia Avellanedae. Copacul se gaseste in special in Africa de Sud si Centrala dar poate fi cultivat si in sudul Floridei. Pau D`arco este eficient pentru intarireasistemul imunitar slabit in urma infectiilor, oboselii cronice, candidozei, cancerului si tumorilor, virusurilor ca HIV sau SIDA, etc. Pau D`arco lupta impotriva candidozei si a altor boli funginale, artritei, diabetului, parazitilor, bacteriilor, cancerului, bolilor de ficat, febra, bolilor de piele sau reumatice si multe altele. Din Pau D`arco se mai face ceai, tinctura, capsule, pastile, pudra, de asemeni alte forme de administrare. 


Tratamentul de cancer Pau d'Arco
:
Cercetatorii au descoperit faptul
ca lapachol si alte componente din Pau d'Arco sunt bune impotriva cancerului sau alte boli. Extractele din Taheebo contin proprietati biologice care pot fi administrate ca suplimente nutritionale si folosite ca adjuvant in paralel cu medicamentele prescrise de medic, pentru combaterea bolilor cum ar fi cancerul, diabetul sau artrita. In cazul in care folositi Pau d'Arco, este necesar sa respectati instructiunile producatorului sau a medicamentului. Niciodata sa nu administrati o supradoza deoarece reactiile adverse pot fi toxice.

Tratamentul impotriva candidozei: 
Lapachol, un compus din Pau d'Arco este foarte eficient in eliminarea ciupercilor, cat si impotriva virusilor. Pau d'Arco administrat in stare naturala este mai eficient ca Lapachol singur. De aici rezulta faptul ca ceilalti compusi sau o combinatie a celorlati compusi din Pau d'Arco formeaza un tratament impotriva cipupercilor si a virusurilor. Cresterea candidozei poate fi din cauza unor numerosi factori cum ar fi un sistem imunitar slabit, diabet, o dieta slaba sau una bogata in zaharuri si carbohidrati, antibiotice, si altele. Candidoza se dezvolta in gura, sistemul repirator, pe piele sau vagin si poate emana simptome in tot corpul. Se recomanda administrarea produsului Pau D`Arco atunci cand administrati antibiotice pentru a preveni aparitia candidozei.
     
Tratamentul cu Pau D`arco este eficient pentru infectiile viirale. Trateaza herpesul, virusul polimielitic, virusul aviar, HIV si altele. In plus unul din multele beneficii a produsului Pau d'Arco este intarirea sistemului imunitar care este atacat in timpul unei infectii virale. Acesta ajuta organismul sa lupte atat cu infectia cat si sa se apere impotriva altor virusi.
 
Pau d'Arco are efecte pozitive in tonifierea, echilibrarea si intarirea ficatului, de asemeni este si un imunostimulator si scoate otravurile din tesutul ficatului. Un avantaj in folosirea Pau D'Arco este acela ca nu prezinta efecte adverse asupra ficatului cum au cele mai multe medicamente pentru virusuri sau cancer. In schimb supradoza de Pau d'Arco poate dauna ficatului, de aceea trebuie consultat medicul in caz ca aveti intrebari sau retineriin ceea ce priveste urmarea unui tratament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu