vineri, 20 ianuarie 2012

Sare Epsom 80 gr

Sarea Epsom sau Sarea amara reprezinta de fapt sulfatul de magneziu. Eficienta produsului este data de calitatile sale hepatice curative.

Sarea Epsom este eficienta pentru eliminarea toxinelor din organism si a metalelor grele din cauza continutului bogat de sulfati, diminuand in acelasi timp dezechilibrele electrolitice (sarurile electroconductoare din tesuturi). Pliculetul de Sare Epsom se utilizeaza in special in cura de detoxifiere a ficatului si in eliminarea pietrelor de la fiere (calculi biliari).

Are efect benefic pentru persoanele care sufera de constipatie si tranzit intestinal lent. Se dizolva  2-4 lingurite de Sare Epsom in 250 mL de apa necarbonatata si se consuma, iar pentru copii, doza recomandata este de 1-2 lingurite in 250 ml apa.

Sarea Epsom are un efect hepatoprotector, imbunatateste circulatia sanguina sprijinind buna functionare a inimii si scade tensiunea arteriala. Sarea Epsom previne depunerile de colesterol pe artere.

Sarea Epsom are in compozitie magneziu care este eficient pentru sistemului nervos redand o stare de relaxare. Sarea Epsom are rol analgezic eliminand migrenele, reduce inflamatiile articulare (rol antiinflamator).

Administrare Uz extern Sare Epsom
Sarea Epsom este administrata cu succes in tratamentele cosmetice pentru a indeparta celulelor moarte si pentru a mari microcirculatia. Sarea Epsom hidrateaza epiderma si nu usuca pielea. Sarea Epsom mineralizeaza celulele epidermei, astfe pielea devine mai catifelata.
Sarea amara este remarcata pentru efectul sau hidratant al tenului. Se administreaza impreuna cu uleiul de masline, se omogeniseaza prin amestec si se aplica mixtura pe fata si gat. Se clateste fata si gatul dupa 5 minute cu apa rece pana la indeparatea compozitiei.
Sarea Epsom are proprietati benefice pentru copii diagnosticati cu autism. Sulfatii din Sarea Epsom au rolul de a echilibra tranzitul intestinal, astfel actioneaza ca un bun detoxifiant, eliminand cu succes toxinele acumulate in organism. Magneziul continut de Sarea Epsom are un efect calmant si joaca un rol important in activitatea a peste 325 de enzime. Deoarece atat Magneziul cat si sulfatii pot fi absorbiti prin piele, multi parinti au observat ca in urma imbaierii copiilor cu autism in apa cu Sare Epsom, acestia au avut un somn linistit si un tranzit intestinal echilibrat. Se recomanda imbaierea copiilor seara, inainte de culcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu