vineri, 19 iulie 2013

Produsul colon help


Produsul Colon Help este cel mai puternic curatitor intestinal si detoxifiant! Este un produs fabricat de firma Zenyth Pharmaceuticals Romania. Reprezinta un supliment alimentar de top, format doar din fibre si plante detoxifiante. Produsul nu contine conservanti, coloranti sau aditivi alimentari.
Colon Help este eficient pentru a elimina materiile putrefactive stagnante si a toxinelor din intestine. Ajuta la o lubrifiere interna si fortificarea muschilor si a peretilor intestinali. Reface mucoasa intestinala si flora bacteriana, intareste imunitatea organismului.
Suplimentul alimentar Colon help este disponibil intr-un flacon de 480 de grame de pulbere, cantitate suficienta pentru o perioada de o luna de zile. Se administreaza cate doua lingurite pe zi. Flaconul contine o lingurita (de 8g), care va ajuta sa va dozati singur portia.
Mod de administrare Colon Help:
Fibrele solubile se amesteca impreuna cu alimentele digerate partial din stomac. In intestinul subtire, fibrele solubile leaga zaharul, colesterolul si grasimile. Ele diminueaza absorbtia lor in organism. Fibrele insolubile si psilliumul trec prin colon si regleaza tranzitul intestinal lent.
Ingrediente Colon Help:
  • Tarate de psyllium (rol in absorbirea si eliminarea toxinelor)
  • Seminte de in (rol in stimularea digestiei si curatitor de colon)
  • Patrunjel (previne retentia de apa din tesuturi)
  • Chimen (elimina gazele intestinale)
  • Coriandru (elimina balonarile)
  • Oregano (rol antibacterian si antiparazitar)
  • Argila (leaga si elimina toxinele)
Colon Help are in compozitie fibre solubile si insolubile. Este considerat un reglator deosebit al tranzitului intestinal. Ingredientele produsului Colon Help sunt: seminte de in, tarate de psyllium, chimen, patrunjel, coriandru, oregano sau argila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu