joi, 25 aprilie 2013

Vitamina C Naturala

Vitamina C Naturala reprezinta un produs cu o formula originala, care are in compozitie o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care detin efect sinergic pentru sanatatea organismului!

Produsul poate fi administrat atat de adulti, cat si de copiii! Vitamina C naturala detine proprietati miraculoase de antioxidare, tonice si revigorante. Produsul contribuie la mentinerea funcționarii normale a sistemului imunitar; formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor si dinților. In plus, ajuta la diminuarea starii de oboseala si a extenuarii. Vitamina C Naturala reprezinta un supliment alimentar sub forma de pulbere din fructe, cu gust acrisor natural.
  • Coacazele negre mai poarta denumirea de reginele fructelor de padure din cauza continutului mare de antioxidanti. Au rolul de a imbunatati acuitatea vizuala si de a intari sistemul imunitar.   
  • Macesele au in compozitie de 4 pana la 16 ori mai multa vitamina C decat citricele si nu au egal nici in ceea ce priveste continutul de vitamina A, depasind de doua ori caisele si de peste 20 de ori merele.
  • Zmeura detine un surplus de antioxidanti puternici (vitamina C, quercitina, acid galic), care reda protectie impotriva cancerului, a bolilor cardiovasculare si a declinului provocat de inaintarea in varsta.
  • Catina este considerata o reala polivitamina naturala. Concentratia de vitamina C din fructele de catină alba este de 100-300 mg/100 g, mai crescuta decat in capsuni, kiwi, portocale, rosii si morcovi.
  • Afinele imbunatatesc memoria si functionarea creierului, protejeaza sistemul cardiovascular, imbunatatesc vederea si raspunsul antiinflamator al organismului.
  • Murele sunt bogate in vitamina C si fibre, stimuleaza imunitatea si scad riscul dezvoltarii unor tipuri de cancer.
  • Fragii detin o actiune antidiareica si diuretica, favorizand eliminarea acidului uric si a uratilor.
  • Mierea de albine: vitaminele si mineralele continute de miere fac din aceasta un aliment valoros, recomandat pentru recapatarea energiei, pentru imbunatatirea digestiei, pentru stimularea functiilor naturale de detoxifiere ale organismului.
  • Propolisul are proprietati de antibiotic natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu