miercuri, 24 aprilie 2013

ColoHelp Detox Forte

ColonHelp Detox Forte reprezinta o varianta imbunatatita a produsului ColonHelp, in care au fost adaugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant. ColonHelp Detox Forte ajuta la detoxifierea completa a organismului. Are in compozitie un surplus de  fibre din semințe de in, psyllium, nalba mare, inulina si plante detoxifiante (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde). Aceste miraculoase ingrediente detin o acțiune eficienta de eliminare a toxinelor localizate la nivelul ficatului și a intestinalui. ColonHelp Detox Forte  este un supliment alimentar  bogat in fibre. Tratamentul se comercializeaza sub forma de pulbere.
 
ColonHelp Detox Forte se foloseste in special in curele de detoxifiere si de refacere a mucoasei intestinale. Fibrele din ColonHelp Detox Forte ajuta la reglarea tranzitului lent, la eliminarea acizilor biliari si a toxinelor acumulate in colon. Detine un efect emolient si protector, care actioneaza asemenea unui pansament gastric.
 
Sulforafanii din floarea de broccoli au rolul deColonHelp Detox Forte detine miraculoare proprietati bactericide, bacteriostatice si de stimulare a digestiei lente. In contact cu apa, inulina si celelalte fibre solubile din produs dezvolta mucilagii, care diminueaza absorbtia intestinala a glucidelor si colesterolului si stopeaza rata digestiva, fiind de real ajutor in curele de slabire.
a dezvolta la nivelul intestinului producerea  unor enzime cu efect protector impotriva radicalilor liberi, in timp ce silimarina din armurariu si compusii fenolici din turmeric, ghimbir si sfecla roșie maresc nivelul de glutation localizat la nivelul ficatului si favorizeaza detoxifierea acestui organ. Cu ajutorul ghimbirului, cardamonului si coriandrului, produsul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu