miercuri, 24 aprilie 2013

Exista 15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ


Exista 15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ

1.Extrem de sigur si non-toxic:  zeolitul ​​lichid purificat si activat este complet non-toxic; este sigur si complet eliminat dupa un interval de 5 pana la 7 ore. Toxinele care sunt  prinse in cusca sunt dezactivate in mod eficient, astfel incat nu exista efecte secundare de la aceste toxine fiind eliminate din organism - este important sa beti multa apa (8 pana la 10 pahare pe zi), atunci cand luati zeolit. Si pentru ca cele mai multe medicamente farmaceutice sunt substante chimice cu o incarcatura negativa  Zeolitul lichid  tinde sa nu se atinga de acestea.

2.Elimina metale grele toxice: Zeolitul lichid are o structura moleculara perfecta pentru absortia si apoi eliminarea metalelor grele (inclusiv cele radioactive) din organism: mercur, cadmiu, plumb, arsenic, aluminiu, strontiu si excesul de fier.

3.Ajuta la indepartarea pesticidelor, erbicidelor si dioxine: Aceste substante chimice sunt primii candidati in declansarea cancerului si dezechilibrarea fragile balantei hormonale, iata de ce este foarte important ca acestea sa fie eliminate din organism cat mai repede posibil.

4.Reduce incarcatura virala: Zeolitul lichid se agata de componente virale. Acest lucru poate ajuta la ameliorarea unora dintre simptomele bolilor virale si infectii.

5.Reduce absorbtia de nitrozamine: Aceste substante pot fi gasite in carnea procesata, sunca, crenvursti, mezeluri, etc si sunt legate de cancerul pancreatic, stomacal si a celui de colon, precum si de diabetul zaharat de tip II. Zeolitul lichid ajuta la neutralizarea acestor toxine in tractul digestiv prin capturarea acestora in custile sale moleculare inainte de a putea fi absorbite in organism. Apoi, acestea sunt eliminate in  siguranta din organism.

6.Ajuta organismul sa mentina pH-ul organismului la un nivel de alcalinitate sanatoasa. Zeolitul lichid actioneaza atenuand pH-ul organismului, ajutand astfel la prevenirea conditiile acide din sange si fluidele celulare care incurajeaza o imunitate scazuta si aparitia bolilor.

7.Ajuta la scaderea zaharului din sange: zeolit lichidul poate amortiza, de asemenea, excesul de glucoza, datorita sarcinei sale negative si, prin urmare, ajuta la reducerea  variatiilor glicemice.

8.Ajuta la reducerea riscului de cancer: Zeolitul lichid elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine).

9.Imbunatateste absorbtia nutrientilor: zeolitul ​​lichid ajuta la reducerea diareei.

10.Actioneaza ca un puternic antioxidant: Structura cusca a Zeolitului lichid poate prinde, de asemenea si molecule de radicali liberi, ceea ce il face un antioxidant eficient.

11.Reduce simptomele de alergii: Zeolitul lichid poate captura o parte a antigenelor care provoaca alergiile, migrenele, astmul  si astfel ajuta la reducerea simptomelor.

12.Imunomodelator: poate actiona ca un eficient imunomodelator natural. Aceasta ar putea reglementa in mod eficient un sistem imunitar hipoactiv sau hiperactiv sa revina la valori normale. Majoritatea afectiunilor apar atunci cand sistemul imunitar este dezechilibrat!

13.Ajuta la prevenirea imbatranirii premature: Prin eliminarea sarcinilor toxice cu ajutorul Zeolitului ​​lichid mecanismele de regenerare ale corpului nostru sunt eliberate pentru a lucra mai eficient.

14.Extrem de usor si placut de luat. Majoritatea tratamentelor de dezintoxificare sunt dificil de luat, cu un gust neplacut, si poate lasa un sentiment de oboseala, deoarece acestea elimina fara discriminare si minerale sanatoase. Zeolitul lichid este o sticla mica de lichid fara gust, care poate fi luat inainte sau dupa masa si care indeparteaza numai ioni nesanatosi.

15.Contine Dihydroquercetin (DHQ), cunoscut deasemenea si sub numele de taxifolin, care este un bioflavonoid o structura similara cu cea a quercetinei. Aproape 600 de studii realizate in ultimii 50 de ani au investigat eficacitatea si siguranta acestei substante. Flavonoidele indeplinesc doua functii importante ... consolideaza raspunsul imunitar si actioneaza la fel de puternic ca un super-antioxidant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu