marți, 6 noiembrie 2012

Intareste sistemul imunitar cu ajutorul tratamentului pe baza de alge marine Chlorella si Spirulina

Green Gold Imune reprezinta un tratament complex, care actioneaza in mod uniform in trei etape: mai intai Chlorella ajuta organismul sa se elibereze in mod eficient de impuritatile daunatoare si de toxine. Dupa aceea spirulina si lithothamniumul va pregati organismul, datorita continutului ridicat de peste 4000 de elemente vitale, la solicitarile zilnice. Un final perfect este asigurat de catre protectia naturala oferita de astaxanthin, care este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant din lume. Acesta va forma un scut de protectie impotriva atacurilor agresive asupra celulelor.

 Prima etapa: CURATATEA CELULEOR
Alga Chlorella este expertul impotriva atacurilor si curata celulele corpului chiar de depunerile cele mai toxice si metalele grele.
  
A doua etapa: APROVIZIONAREA CELULELOR
Algele de Spirulina si Lithothamnium aprovizioneaza organismul cu o cantitate record de peste 4000 de elemente vitale si au cea mai inalta biodisponibilitate.

 A treia etapa: PROTEJAREA CELULELOR
Astaxanthinul natural al microalgelor Haematococus Pluvialis, cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant, asigura o protectie de inalta clasa celulelor.

CEA MAI INTENSIVA‚ CURATARE A CELULEOR
Chlorella: magnetul toxinelor

Microalgele sunt plante care au in compozitie o cantitate mare de substante vitale, ale caror efecte pozitive asupra organismului uman au fost deja cercetate si dovedite in mii de studii. Publicatiile au in centrul atentiei teme din diferite planuri de cercetare ca presiunea sangelui, schimbul de materie, oscilatiile nivelului de zahar din sange. In centrul cercetarilor stau partile organismului uman, care in cazul unor atacuri influenteaza cel mai puternic calitatea vietii: ochii, capul, inima si articulatiile. In zilele noastre sanatatea iese din ce in ce mai des din echilibru. Acesta este dat de catre elementele de filtrare, elementele vitale si elementele de protectie pe de o parte si de elementele toxice, pe de alta parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu