vineri, 16 martie 2012

Cascara Sagrada 100 capsule, 425 mg/57.1 RON


Cascara Sagrada  este un tratament naturist, eficient in tratarea constipatiilor cronice atonice, cu precautie in constipatiile femeilor insarcinate si a bolnavilor greu deplasabili, in cazul fisurilor anale, hemoroizilor etc.
Termenul cascara sagrada, inseamna scoarta sacra in limba spaniola. Aceasta planta valoroasa a fost administrata pe perioade lungi de timp pentru proprietatile sale de curatare naturale. Practicienii traditionali au folosit Sagrada Cascara pentru a incuraja eliminarea sanatoasa, în conditii de siguranta si natural. Coaja este recoltata primavara si vara si este se pune la uscat o perioada de cel putin un an. Imbatranirea permite principiilor active din scoarta sa devenia mai blande deoarece proprietatile laxative din scoarta proaspata sunt foarte puternice. Folosit ca un laxativ de catre grupurile de nativi americani de pe coasta de nord-vest din Pacific pentru foarte mult timp, scoarta de Cascara Sagrada a fost introdusa în practica formala medicala in Statele Unite din 1877.
Administrare supliment alimentar Cascara Sagrada:
Adultii sau copii mai mari de 12 ani: 1 capsula/zi inainte de masa. Cascara sagrada este un stimulent laxativ.
Nu lasali la indemana copiilor!
A se pastra in loc uscat si rece.
A se consuma inainte de data trecuta pe ambalaj.
Atentie: Nu luati Sagrada Cascara daca sunteti gravid sau alaptati. Nu utilizati acest produs daca aveti dureri abdominale sau diaree. Întrerupeti utilizarea în caz de diaree sau scaune apoase. Nu se utilizeaza un laxativ pentru mai mult de o saptamana, sau atunci cand dureri abdominale, greata sau varsaturi sunt prezente cu exceptia cazului supravegheat de medic. Sangerarea rectala sau esecul de a avea un scaun dupa utilizarea laxativului poate indica o stare gravã. Întrerupeti utilizarea si consultati un medic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu