vineri, 16 martie 2012

Betaina 425 mg/100 capsule 60 RON

Betaine HCl 

Clorhidrat de betaina 

Flaconul de Clorhidrat de Betaina are in compoztie 100 de capsule, fiecare comprimat gelatinos avand 425 mg extract pur.

Betaina (Clorhidrat de Betaina) distrugere familia de bacterii Clostridium. Acest tratament va da rezultate rapid in TRATAMENTUL CANCERULUI daca este asociat cu Tinctura de coaja de nuca neagra, Pelinul si cuisoarele!

Familia Clostridium poate fi anihilata in tractul digestiv luand clorhidrat de betaina, 1500 mg pe zi care reprezinta doza medie

Administrare Betaina:

Persoanele cu varsta de peste 12 ani vor administra 2 capsule de betaina in timpul mesei ca si tratament gastric. Clorhidratul de betaina se administreaza in completarea tratamentului antiparazitar descoperit de Dr. Hulda Clark
  
Programul antiparazitar de intretinere 

VA INFESTATI IN PERMANENTA CU PARAZITI! PARAZITII SUNT PRETUTINDENI IMPREJURUL DUMNEAVOASTRA! II PUTETI LUA DE LA ALTE PERSOANE, DE LA MEMBRII FAMILIEI, DE LA DUMNEAVOASTRA INSIVA, DIN PROPRIA CASA, DE LA ANIMALELE DE COMPANIE, DIN CARNEA INSUFICIENT PREPARATA SI DIN PRODUSELE LACTATE INSUFICIENT PASTEURIZATE.
          
Membrii aceleiasi familii au aproape intotdeauna aceiasi paraziti. Daca o persoana face cancer, ceilalti au si ei, probabil, trematodul. Cu totii ar trebui sa urmeze acelasi program de deparazitare. 
Programul antiparazitar, luat in doze foarte mari, distruge multe stadii ale teniei. Nu trebuie decat sa luati 8 lingurite de tinctura de coaja de nuca neagra sau Black Walnut Hull tincture, sa va odihniti timp de o ora, apoi sa luati alte 8 lingurite de tinctura de coaja de nuca neagra sau Black Walnut Hull tincture. Dupa fiecare doza, luati o tableta de niacinamida, 500 mg, pentru a detoxifia organismul de alcool. Acest tratament va poate provoca ameteli. Nu conduceti nici un vehicul dupa ce ati baut tinctura. De asemenea, luati 10 capsule de Pelin sau Wormwood si 10 de Cuisoare sau Cloves, incet si cu atentie, pentru a impiedica dezvoltarea acestor paraziti. Acest tratament va poate salva viata. 
Daca nu distrugeti fiecare graunte de nisip hidatic si alte ramasite de larve rezistente, nu va puteti vindeca. Pentru a distruge aceste larve, chistul nu trebuie deschis, ci trebuie pur si simplu penetrat, pentru a distruge continutul. Din fericire, Dr. Hulda Clark a descoperit doua substante care pot penetra o succesiune de membrane, distrugand atat larvele rezistente din interior, cat si ouale aflate in alte locuri. Acestea sunt uleiul ozonat de masline si L-cisteina. Daca nu va insanatositi dupa tratamentul antiparazitar din plante, puteti presupune fie ca mai aveti inca ramasite de stadii ale teniei, fie oua de ascarizi care au supravietuit.
 Ascarizii infesteaza animalele si oamenii din toata lumea. Putem spune, cu siguranta, ca toti cainii si toate pisicile au acest parazit si ca din cand in cand, il au si toti oamenii. Ouale de ascarizi introduc trei agenti patogeni foarte importanti, ce se raspandesc pretutindeni in organismul dvs.: Rhizobium leguminosarum, Mycobacterium avium/intracellulare, si, virusul obisnuit al racelii, Adenovirus. Invazia acestora este responsabila pentru transpiratia de peste noapte si pentru starea generala de rau. De indata ce dispare ultimul ou de ascarizi, acesti patogeni dispar si ei, iar in noaptea urmatoare nu mai transpirati. Sunt necesare circa trei saptamani pentru ca parazitii mari, precum ascarizii si teniile, sa se dezintegreze complet si sa dispara din tesuturile dvs. 
Ozonati timp de 20 de minute sau mai mult. Masurati corect doza. Puteti sa o folositi la salate, in timpul meselor. Uleiul ozonat produce efecte secundare observabile, dar nici nu trebuie luat mai mult decat este necesar. 
Cisteina trebuie sa fie L-cisteina. Uneori acest supliment produce efecte secundare, care s-ar putea datora proprietatii sale de a penetra parazitii. S-ar putea sa simtiti oboseala, greata, ameteli. Daca efectele secundare sunt suparatoare, reduceti doza. Pe de alta parte, cisteina va poate face sa va simtiti mai bine decat v-ati simtit vreodata in ultimele luni! Cisteina are si alte efecte benefice asupra dumneavoastra. Ea contracareaza radiatiile la care suntem expusi toti. Cisteina este un detoxifiant de metale grele, probabil prin formarea glutationului. Chiar daca efectele secundare sunt benefice, dupa trei saptamani reduceti doza.
          Dupa trei saptamani, puteti presupune ca toate ouale de ascarizi ramase au fost distruse. Dupa 18 zile de tratament cu Pachetul detoxifiant si deparazitar, va puteti opri. Dupa aceea, aplicati-l o data pe saptamana, in ziua stabilita pentru Programul antiparazitar de intretinere sau a doua zi.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu