vineri, 16 martie 2012

Uva Ursi 500 mg/100 capsule 65 RON


UVA Ursi tradus din limba latina, inseamna strugurii ursului. Denumirea sa botanica este Arctostaphylos si este din familia Ericaceae. Amerindienii foloseau Uva Ursi pentru a usura disconfortul urinar ocazional. Astazi Uva Ursi este administrat pe scara larga de catre vindecatorii traditionali pentru intarirea si tonifierea tractului urinar.
Uva Ursi creste ca o vita de vie sau mata, de obicei, de-a lungul zonele deschise si coboara din munti si pe partile cu umiditate scazuta ale canioanelor. Ea are frunze mici tari in forma de lingura de care sunt atasate de niste tulpini rosii. Florile apar de obicei in primavara. Florile se dezvolta de la niste urne mici, roz si la maturitate ajung sa fie ca niste fructe de padure rosii, ce sunt situate sporadic de-a lungul tulpinii.
Uva Ursi a fost folosit administrat inca de la inceputul secolului 17 impotriva disconfortului tractului urinar Acesta contine o substanta numita arbutin care s-a dovedit a avea proprietati antibacteriene. Uva Ursi functioneaza cel mai bine atunci cand urina este alcalina. Pentru a asigura alcalinitate, mentineti o dieta bogata in fructe, legume (in special rosii), si sucuri de fructe. Luand doze mici de bicarbonat de sodiu va va ajuta, de asemenea, sa asigurati o urina alcalina. Efectul antibacterian al fiecarei doze de Uva Ursi atinge apogeul la 3-4 ore dupa administrare. Initial nativa in Spania, Uva Ursi sa raspandit in toata Europa, Asia, si America de Nord. Acesta este adesea numita si Extractul de mure, desi nimeni nu este sigur de motiv. Unii spun ca gustul sau ingrozitor este potrivit doar pentru ursi, altii ca ursii o prefera in mod special.

Administrarea acestui supliment pe baza de plante este o utilizare traditionala nutritionala care nu este destinata sa fie prescrisa pentru a trata orice boala, si nu are pretentia de a vindeca orice boala, inclusiv boli care implica febra, raceala, gripa sau microorganisme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu