luni, 21 ianuarie 2013

Pachet Elevi & Studenti
Oxigenare Celulara + Aloe Vera, 420 RON
Oxigenare Celulara

Oxigenul reprezinta un element important si vital, esential pentru o buna functionare  a celulelor. Aparitia celulelor canceroase in organism nu este posibila in prezenta acestuia, tocmai de aceea o insuficienta oxigenare a celulelor sta la baza dezvoltarii a mai multor tipuri de cancer. Suplimentarea cu Oxigen Aerobic creeaza un aport absolut esential de oxigen in sange, eficient in prevenirea afectiunilor grave, dar si pentru buna functionare a creierului, a muschiului cardiac si a organismului uman.

Lipsa oxigenarii celulare se resimte in timp si aceasta provoaca stari de oboseala, migrena, insomnie, dureri de articulatii, de picioare, o scadere in greutate. Toate aceste simptome sunt datorate insuficientei de oxigen care produce un dezechilibru imunitar.

Oxigenarea celulara este importanta pentru combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de stiinta ii considera ca fiind pionierii procesului de imbatranire si a bolilor degenerative.

Tratamentul cu Oxigenare celulara reprezinta un supliment alimentar absolut esential in conditiile actuale de trai, insa acesta nu poate inlocui o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Aloe Vera


Aloe Vera este utilizata inca din Antichitate pentru tratarea diferitelor afectiuni de catre oameni din intreaga lume, datorita efectelor sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si datorita frumusetii sale. Sucul de Aloe Vera detine importante proprietati de anti-imbatranire a pielii si celulelor, din cauza faptului ca are in compozitie seleniu si mangan. Din cauza ingredientelor pe care aceasta planta le detine, se obtine o marire considerabila a nivelului de energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu